Els herois, crucigramístics, del 9-N. Carles Cassanyes vs Roger Sadurní

Tot va començar el 21 de desembre de l'any passat, el dia que els Mots Encreuats feien la friolera de 100 anys i, per celebrar-ho, l'escola crucigramística de Barcelona (gràcies, Marc) va editar un quadern a imatge i semblança dels primers Encreuats que l'Arthur Wynne va editar al suplement dominical Fun del diari The New York World.

La cosa, que tenia forma de concurs, se la va endur en Carles Cassanyes i va triar, que era una de les pestanyetes del premi, aquest proppassat 9 de novembre per sortir a tots els nostres Crucigrames.


En Màrius Serra o tenia clar, "no hi haurà candidatura electoral única, però ningú no podrà negar que els crucigramistes, aquests éssers d'ànima blanc-i-negra que vivim de complicar la vida al proïsme, hem estat capaços de compartir candidat. No t'hi trenquis les banyes i vota Carles Cassanyes"...

Però vet aquí que el mateix 9-N, per trencar aquesta unitat de vot, un altre candidat saltava a la palestra olímpica dels Mots Encreuats. Es tracta d'en Roger Sadurní, un vailet de Ribes de Freser que després d'endur-se el premi GP del Cru-Sí-Sí-grama de la Independència està disposat a tot, si més no a cruspir-se aquest magnífic lot de productes gentilesa de l'ANC de la Vall de Ribes.


Carles Cassanyes o Roger Sadurní?

Diumenge 14 de desembre el Festival DAU Barcelona acollirà el II Torneig contra rellotge de mots encreuats. Hi sereu, petits? Ens ajudareu a triar, amb el permís d'en JM Martí, vigent campió del tinglado, el nostre veritable homo crucigramencis?