Crucigrama Exprés 2.0


L'altre dia m'explicaven què colloni volia dir tot això del dospuntzero que s'està posant tant de moda.

I és que darrerement sembla que tot ho hagi de ser de 2.0. Mandonguilles 2.0 per aquí, caliquenyos 2.0 per allà, i vinga 2.0's! Però no, es veu que la cosa només és internàutica i, no sé si ho vaig acabar d'entendre bé, ja em perdonareu, el 2.0 dels nassos vol dir que el web en qüestió ofereix la possibilitat d'interacció amb l'usuari i les xarxes socials. 

O sigui, que ja no es tracta de sentir-te més feliç que un tornavís amb el teu web, amb la teva finestreta virtual, sinó que n'has d'obrir les portes a tothom i convertir la saleta de casa teu en un xiringuito 24h.

Al Crucigrama Exprés, no sé pas si us n'haureu adonat, últimament hi ha hagut algunes reformes. El nen ha après a remenar-ne els budells i ara, potser, hi aniran passant més coses.

I és que són faves comptades...

Del Crucigrama Exprés original vam passar a l'1.2 a l'oferir els crucigrames personalitzats en català i castellà. Ara, amb aquestes últimes reformes, hauríem arribat a l'1.3 si no fos perquè encara hi hem de sumar el plus xarxa social (0.3), que tinc uns fans al facebook, i la gratificació blogaire (0.2), pels dos blogs associats. I si per acabar-ho d'arrodonir hi sumem una altra dècima per haver rebut visites d'Ultramar i una altra per haver collit múrgoles aquest cap de setmana els números no enganyen.

Benvingut al Crucigrama Exprés, la teva web 2.0 al voltant del món dels Mots Encreuats!